Ajánlás

Dr Zapper

Dr Zapper készülék
152 400 Ft

Működési elv

A Dr. Zapper készülék működési elve elsősorban Nikola Tesla, Royal Raymond Rife, Bob Beck és Hulda Regehr Clark kutatásainak eredménye. Az egymásra épülő kutatások megállapították: az emberi (és állati) szervezetben élősködő kórokozók (paraziták, baktériumok, vírusok, mételyek, penészek, gombák) elpusztíthatók a szervezetbe vezetett megfelelő frekvenciájú és feszültség lefutású elektromos négyszög impulzusokkal.

Erről a témáról részletesen Dr. Hulda Regehr Clark magyarul is megjelent „Meggyógyulhatsz - a betegségek valódi okai és gyógymódjai” című könyvében olvashat részletesen.

Manapság a számos ezen a témán dolgozó kutató munkájának eredményeképpen nagyon sok kórokozó frekvenciája ismeretes. Ezeket a frekvenciákat egy un. CAFL jegyzékben egyesítik, amely ma már több mint 1500 programot tartalmaz.

A CAFL listát összeállítók szerint: a kezelés alkalmas lehet bizonyos frekvenciák segítségével az egyes szervek, vagy az immunrendszer stimulálására is.

Az orvos társadalom véleménye megoszlik a zapper terápiával kapcsolatban. Vannak, akik támogatják, használják és elismerik, de sokan elutasítják. Mi saját tapasztalataink alapján meg vagyunk győződve a kezelés hatásosságáról.

Jelenleg kapható készülékek

Manapság többféle zapper készüléket gyártanak. Az otthoni felhasználásra szánt egyszerű készülékek általában tartalmaznak egy Hulda Regehr Clark által megadott frekvenciával (33kHz) működő programot. Ezen kívül esetleg 2-3 további programot tartalmaznak és nem programozhatók.

Kaphatók olyan készülékek is, amelyek kiegészíthetők további programokkal, de ezekben az esetekben minden további programért külön kell fizetni.

A piacon a Dr. Zapper megjelenése előtt elérhető, talán legtöbbet nyújtó készülék már alapból 85 programot tartalmaz, és további programokkal bővíthető. Ez utóbbi készülék képes a kibocsátott elektromos impulzusok frekvenciáját egy előre beállított tartományban folyamatosan változtatni (sávos program). Ennek a módszernek az az előnye, hogy a változó frekvencia megakadályozza a biológiai adaptációt így a kezelések ideje hosszabbodhat. (Ugyanerre a Dr Zapper is képes.)

A CAFL táblázatban egy-egy kórokozóhoz több (esetenként 30-50) frekvencia is tartozik. A fenti készülékek egy-egy programja egy-egy frekvenciát, vagy egy frekvencia sávot tartalmaz csak, így a kórokozók elpusztítása nem a lehető leghatékonyabb. A Dr Zapper készülék programjai egyedülálló módon sorba veszik az összes megadott frekvenciát.

Tévhitek a Zapper készülékekkel kapcsolatban

Meglepve tapasztaljuk, hogy egyes készülékeket gyártójuk vagy forgalmazójuk, mint diagnosztikára is képes eszközt igyekeznek értékesíteni. Azt állítják, hogy ha egy frekvencia "csipkedi" a páciens kezét, akkor a páciens abban a betegségben szenved, aminek a kezelésére az adott frekvencia alkalmas. Ennek az állításnak semmilyen alapja sincs. "Csipkedni" azok a frekvenciák fognak, amelyekre a kézben található idegek érzékenyek. Az izmokat mozgató idegi jelekkel azonos frekvenciájú jelek pedig megmozgatják az izmokat. Vannak olyan frekvenciák, amik szinte minden embert "csipkednek" és vannak, amik senkit. Ne hagyja magát becsapni, ne higyjen az ehhez hasonló állításokban!
A "csipkedés" semmilyen információt sem ad az alkalmazó betegségeire vonatkozóan, valamint a csipkedés nem jelzi a kezelés hatékonyságát sem. Egyszerűen csak egy kísérő jelenség, aminek nincs jelentősége a  kezelés szempontjából.

Egyes Zapper gyártók azt állítják, hogy dr. Hulda Clark az ő készüléküket használja. Ne higyjen nekik! dr Hulda Regehr Clark sajnos 2009-ben elhúnyt.

Miért gondoljuk, hogy a Dr. Zapper ma a legkorszerűbb a piacon (a teljesség igénye nélkül)

 • A Dr. Zapper készülék sávos és fix frekvenciás kezeléseket is tartalmaz. A programokban több sáv és több fix frekvencia is szerepelhet egymás után a kutatók által megadottaknak megfelelően. Ebben a talán leglényegesebb tekintetben egyedülálló a készülék. Ezt a funkciót egyetlen versenytárs sem tudja.
 • A készülék több, mint 1600 kezelést tartalmaz alapkiépítésben. Benne van a CAFL táblázatban megtalálható összes program, ráadásul magyarul, plusz tartalmazza az összes Dr. Hulda Regehr Clark által megadott frekvenciát is. Gyakorlatilag minden ma elérhető kezelés frekvenciáját tartalmazza. Ez azt jelenti, hogy nem kell egyetlen plusz programért sem plusz pénzt fizetnie, és nem kell a programozással sem bajlódnia. Ebben a tekintetben a többi gyártmány meg sem közelíti a Dr. Zappert.
 • Alapkiépítésben tartalmazza a lábelektródát is, mivel e nélkül a kezelések hatékonysága jóval alacsonyabb. Más készülékekhez ilyet vagy csak borsos felárért, vagy egyáltalán nem kap.
 • Műszaki paramétereiben, a kimenő jel stabilitásában és minőségében is nagyon jól teljesít a készülék. Semmivel sem marad el a versenytársakétól. Ezt bizonyítják a készülékkel elért eredmények is. (Ne higgye el, ha a konkurencia mást állít! Sajnos így próbálnak tisztességtelenül piaci előnyre szert tenni. Mágikus, ki nem mérhető jelek, megoldások nem léteznek. Ne dőljön be az ilyen állításoknak!)
 • A készülék elkészítésénél hangsúlyosan figyeltünk a kényelmes használatra és a beépített nagyszámú program közül a megfelelő gyors kiválasztásának biztosítására. Így beépítettünk kedvenc program kezelést, valamint szűrő funkciót is. A programokat csoportosítva és ABC sorrendben találja meg a készülék menürendszerében. A nagyméretű háttér-világításos LCD kijelző és a navigáló gombok könnyű navigációt és sok információ egyidejű megjelenítését teszi lehetővé. Ebből a szempontból is megelőzzük a konkurens gyártmányokat.
 • Cserélhető ceruzaelemmel, vagy akkumulátorral működik, így természetgyógyász stúdiókban a folyamatos felhasználás is biztosított. Más készülékeket a feltöltési idő alatt, a hálózatra kötve nem szabad (életveszélyes) használni.
 • Még számos egyéb szempontból is a Dr. Zapper bizonyul a legjobb készüléknek. Kérjük, nézze meg a készülék jellemzőit összefoglaló fejezetet, és a Zapper készülékek összehasonlítása oldalt is!

Ár/teljesítmény viszony

A Dr. Zapper esetében a kimagasló teljesítményhez megfizethető, a nála kisebb tudású berendezéseknél is kisebb ár társul. Véleményünk szerint, ma ez a legjobb ár/teljesítmény viszonnyal rendelkező készülék a magyar piacon.

A készülék fő jellemzői

A készülék a manapság elérhető zapper berendezésekkel gyűjtött tapasztalatok összegzéseként jött létre. Gyakorlatilag minden paraméterében jobb, mint az általunk ismert típusok.

Jellemzők:

 • Több mint 1600 programot tartalmaz. Tartalmazza a teljes CAFL táblázatban található összes programot, a Hulda Regehr Clark által megadott frekvenciákat is kórokozó típusok szerint csoportosítva, valamint tünet együttesek kezelésére alkalmas programokat is.

 • A legtöbb program több szakaszt is tartalmaz (annyit amennyit a CAFL táblázatban megadnak). Mindegyik szakaszban a táblázatban megadott ideig bocsátja ki a megadott frekvenciájú impulzusokat, majd áttér a következő szakaszra (frekvenciára).

 • Tartalmaz sávos programokat is, amelyekben nem csak egy, hanem több frekvenciatartományt is végigjárhat egymás után a program. Ez azt jelenti, hogy a program során a frekvencia két határérték között folyamatosan változik az előre megadott ideig, majd a készülék áttér a következő frekvenciasávra.

 • Tartalmaz az előző programokból összeállított, vagy a kezelő által összeállítható összetett programokat is, amelyek a fenti egyszerű programok egymás utáni végrehajtására alkalmasak. Ez alkalmassá teszi tünetegyüttesek egyszerű kezelésére, vagy személyre szabott programok beállítására.

 • Az előre beállított programok a felhasználó által kényelmesen kiegészíthetők saját maga által definiált programokkal.

 • Többnyelvű. A kezelés nyelve a beállításokban választható ki. Jelenleg angol és magyar nyelv érhető el.

 • USB porttal rendelkezik, amelyen keresztül egy PC segítségével letölthetők a frissített programlisták, vagy akár a készüléket vezérlő firmware is frissíthető.

 • Négy cserélhető ceruza elemről vagy ceruzaakkumulátorról működik. Így a ceruzaakkumulátorok cseréjével folyamatos üzem érhető el. (A beépített akkumulátoros készülékeket a töltés ideje alatt nem szabad használni.)

 • A maximális hatékonyság érdekében az akkumulátorok feszültségét fix 15V-ra transzformálja. Ennek köszönhetően stabil, meredek le és felfutású négyszögjel alakot tud biztosítani terhelés alatt is.

 • Egy feltöltéssel kb. 20 óra az üzemidő.

 • Külön csatlakoztathatóak a kéz láb és fog elektródák, valamint a zappicator (Élelmiszerek kórokozómentesítésére szolgáló eszköz). (Jelenleg még zappicator nem kapható.)

 • 0,1Hz-től 100kHz-ig 0,1Hz-es lépésekben programozható, 10kHz-től 1MHz-ig 1Hz-es lépésekben.

 • Elem töltöttség kijelzés a működés közben grafikusan és folyamatosan.

 • Rövidzárlat és szakadás (elektródák összeérése, elengedése) érzékelés. Szakadás esetén 3 mp után az elektródák automatikus leválasztása az elemek megkímélése érdekében.

 • A feszültség szint működés közben beállítható 6V-15V-os tartományban. A beállított feszültséget a bőrellenállás változásnak megfelelően a berendezés folyamatosan után állítja.

 • Programon belüli szakaszváltásnál (ilyenkor a frekvencia hirtelen változik meg) a feszültséget automatikusan lecsökkenti a hirtelen, kellemetlen csipkedő érzés elkerülése érdekében, majd fokozatosan visszaerősíti a korábban beállított szintre.

 • Részletes és szemléletes magyar nyelvű felhasználói kézikönyvvel rendelkezik.

 • Magyar nyelvű programlista jár hozzá, amely a CAFL listában angolul megadott program magyarázatok magyar fordítását is tartalmazza.

 • Angol nyelvű programlista letölthető a zapper tulajdonosok oldalán. A készülék menüje angol nyelvre átállítható.

 • Kéz- és lábelektróda alaptartozék.

 • Opcionálisan csukló és fogelektróda is rendelhető hozzá.

 • 4db ceruzaelemmel szállítjuk. (Ezek helyett célszerű ceruzaakkumulátorokat használni.)

 • 1 év garancia.

 • Könnyen kezelhető

  • A programok kórokozó típusok szerint csoportosítva ABC sorrendben érhetők el.

  • A programok kedvencnek jelölhetők, így a kedvencek csoportban nagyon gyorsan megtalálhatók.

  • Külön menüpontban kiválasztható az utoljára futtatott program.

  • Program szűrővel rendelkezik, amely a csoportokon belül, vagy az összes program között is, az első néhány betű megadásával képes kiszűrni a megadott betűkkel kezdődő nevű programokat.

  • 6 nyomógombbal és nény navigáló gombbal rendelkezik, így minden funkció egyszerűen és gyorsan elérhető.

  • Nagy (128x64 képpontos), háttér világításos LCD kijelzője sok információt jól láthatóan és áttekinthetően egyszerre jelenít meg.

  • Számos egyedileg állítható hangerejű hangjelzési lehetősége tovább egyszerűsíti a használatát.

  • A programok indíthatók a program elejéről, vagy tetszőlegesen bármelyik szakasztól.

  • A programok menet közben megállíthatók (pause), majd újraindíthatók (restart).

Törzsvásárlói rendszer. Ajánlja a készüléket másoknak és Ön is jól jár

Ha vásárolt már Dr. Zapper készüléket és elégedett vele, akkor ajánlja barátainak, ismerőseinek is. Ha a barátja vagy ismerőse a készüléket Öntől, mint viszont eladótól (Ön számlázza tovább a készüléket az ajánlott eladási áron - 115000 ft+ÁFA) vásárolja meg, akkor a készüléket Önnek kedvezményes áron számlázzuk és továbbítjuk az Ön címére. A készülék 1 éves garanciája az Ön által kiállított számlával lesz érvényes.

Egyszerűbben megfogalmazva. Minden vásárlónk számára az első készüléket teljes áron, a második készüléket 6 350Ft kedvezménnyel, a továbbiakat pedig 12 700Ft kedvezménnyel adjuk.

Külföldi viszonteladók

Ha érdekli a készülék forgalmazása Magyarországon kívül, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolatfelvétel űrlapon. A készülék többnyelvű. Jelenleg angol és magyar nyelv választható, de a nyelvek száma igény esetén bővíthető. Keressen minket, ha érdekli ez a lehetőség!

Szállítás

A készüléket a DPD futárszolgálattal utánvéttel tudjuk elküldeni. Szállítási díj jelenleg (2014.01.01.) 3250Ft. Természetesen ha ön pécsi, vagy Pécsett jár, akkor átveheti üzletünkben is.

Ha van raktáron, akkor azonnal tudjuk küldeni, vagy átadni a készüléket. Ha nincs, akkor 2-4 hetes szállítási határidőt vállalunk. Az aktuális lehetőségekről érdeklődjön telefonon, vagy a kapcsolat űrlapon emailben.

Garancia

A készülékre egy év telephelyi garanciát vállalunk. (Ez azt jelenti, hogy hiba esetén Pécsre kell a készüléket eljuttatni, javítás után innen lehet elvinni, vagy kérésre futárszolgálattal elküldjük. A szállítási költséget a tulajdonos fizeti.) A garancia nem terjed ki a nem megfelelő használatból eredő hibákra, valamint az elektródakábelek sérülésére.

Tulajdonosoknak
Ha ön egy Dr. Zapper készülék tulajdonosa, akkor kérjük regisztrálja magát a honlapra, majd a kapcsolatfelvétel űrlapon kérjen hozzáférést a tulajdonosoknak szánt oldalunkhoz. A kérésben írja meg felhasználó nevét is, hogy azonosítani tudjuk. A kérést követő 1-2 munkanapon belül engedélyezzük az Ön számára a tulajdonosok oldalához való hozzáférést.
Ezután a címsor végén, a főmenűben, megjelenik a Dr Zapper menüpont amelyre kattintva elérheti a tulajdonosoknak szánt oldalainkat!
A csak tulajdonosok által elérhető oldalon letöltheti a készülék legfrisebb firmware-jét, program készletét és a feltöltéshez szükséges programot is, valamint megtalál minden tudnivalót, ami a firmware- és adatfrissítéshez kell.
Ezen túl a tulajdonosok oldalán kérdéseket tehet fel, vagy megoszthatja tapasztalatait a többi tulajdonossal.

Kiegészítők

A kéz és lábelektróda,a programlista és a felhasználói kézikönyv alaptartozék, nem kell értük külön fizetni. Felárért megvásárolható kiegészítő a csukló és a fog elektróda.

Megjegyzés

A Dr. Zapper készülék (hasonlóan más gyártók készülékeihez) nem orvostechnikai eszköz. A gyártó nem vállal garanciát a készülék alkalmazásának pozitív egészségügyi hatására.

További információ

További információkat talál a zapper készülékkel és a zapper kezeléssel kapcsolatban, ha alul a kapcsolódó tartalmak fülre kattint.

 

Kiegészítő információk

Termék képek
Dr Zapper készlet
Dr Zapper
Dr Zapper
Dr Zapper
Dr Zapper
Dr Zapper
Dr Zapper
Dr Zapper
Vélemények
Írja le véleményét a termékről, ha kipróbálta!

Hozzászólások

Tisztelt Wellness Otthon!

Érdeklődnék, hogy milyen tapasztalatok vannak rákbetegség kapcsán a Zapperes kezelésnek (Clark ezen a területen is sikerrel alkalmazta, ha jól tudom), illetve tudnak-e olyan intézményről, ahol komplex módon foglalkoznának Clark terápiás módszereivel?

Köszönettel: József

Tisztelt Uram!

Daganatos betegségek esetében nem lehet csupán az alternatív megoldásokra hagyatkozni, hanem mindenképpen az egyetemes orvoslás kezelései mellett, kiegészítő kezelésként alkalmazhatóak. Nincs ez másképpen a zapperes kezelések esetében sem.

Jelenleg nem áll rendelkezésünkre olyan információ, mely szerint a teljesClark programot elejétől végig valaki is alkalmazná az országban. ( Pl a könyvben feltüntetett vesetisztító teakeverékből három összetevő forgalmazása Magyarországon nem engedélyezett, mint gyógynövény.)

Alternatív megoldásként ajánlanám még Önnek a Matuzalem tablettát is, mely kiegészítőként szintén egy lehetőség.

Nem tudom, hogy Ön merre lakik, de egy állapotfelméréssel a szervezetének a toxinterheltségét is meg lehetne nézni, melyet Dr. Josef Jonas professzor módszere alapján végzek. Erről bővebben olvashat az Állapotfelmérések címszó alatt.

Természetesen, amennyiben kérdései lennének próbálok Önnek segíteni, ehhez kérem hívjon engem a 30/413-94-30 telefonszámon.

Üdvözlettel: Mihályi Mónika

Hogyan lehet Hz-es ill. kHz-es átírni értékeket átírni, ha egy konkrét frekvenciát szeretnék beállítani? Van egy új készülékem, ehhez kérném a segítséget. Köszönöm előre is

Kedves Tünde! A jobb alsó gomb megnyomásával lehet a Hz ésKHz között váltani.

Üdv!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ez a 146.000 ft-os készülék milyen egyedi zapper szekvenciát alkalmaz?
Olvastam más készüléknél, hogy 27.000 hz és 31.000 hz között léptet folyamatosan percenként körbe körbe.

Az önök készüléke ettől eltér? Ha igen, miben?

Nagyon nagy az árkülönbség, mert a fent említett készüléket 35.000 ft-ért árulják. Önök meg 146.000 ft-ért. Ezért is érdekel mi a különbség.

Köszönöm!

Kedves Érdeklődő!

A Dr. Zapper nem egyetlen zapper frekvenciát tartalmaz, hanem több, mint 1600 programot különböző problémákra. A programok mindegyike több frekvencián is  a 0.1 Hz-től 1MHz-ig (1 millió Hz) terjedő frekvencia tartományban kezel a CAFL listában, vagy a dr Hulda Clarc által megadott táblázatoknak megfelelően.

A készülék képes folyamatosan változó frekvenciájú kezelésre és fix frekvenciával való kezelésre pár percig, majd váltásra másik frekvenciára az aktuális programnak megfelelően.

Az előre beállított programok mellett saját programok létrehozása is lehetséges, vagyis az Ön által említett működésű program is készíthető, ha nem lenne hasonló, vagy megfelelő a meglévő több, mint 1600 között. A programokat a probléma nevével azonosítja a készülék, csoportokba szervezve és kereső funkcióval támogatva.

Mindezt sokkal részletesebben olvashatja az oldalon feljebb, a készülék ismertetőjében.

Azt gondolom, hogy az itt megadott pár adat is bőven indokolja az árkülönbséget. Feltehetően számos egyéb paraméterben is jelentősek az eltérések az Ön által említett, de pontosan nem megnevezett, készülékhez képest.

Üdvözlettel: Schneidler József

Köszönöm válaszát!

Ez a ködösítés, meg hogy a MHz az 1 millió hertz nem információ. Ezzel csak a nem hozzáértőket lehet kábítani.

Érdemi választ nem kaptam, és a mellébeszélés meg nem győz meg.

Sajnálom, hogy még itt tartanak, hogy nem válaszolnak a kérdésre...

Üdvözlettel!
egy ember aki odafigyelt a fizika órán, hogy a MHz=100000Hz

A magam részéről nem érzem ködösítésnek, amit írtam, bár kétségkívül feleslegesnek, mivel a készülék leírása minden információt tartalmaz már.

Ha további konkrét kérdése van, akkor kérem ne hezitáljon, tegye fel!

A MHz kérdésben sajnos nincs igaza. Mega = 10E6 vagyis 1 millió nem 100 ezer, ahogy írta.

Üdvözlettel: Schneidler József

Akkor a fizika tanárral lehet a bibi :( ... :)

Tisztelt Schneidler József!

Szeretném megkérdezni, hogy mi a különbség az Önök készüléke és a biorezonanciás készülékek (pld.: Nonstop doktor) között.
Válaszát előre is köszönöm.
Üdvözlettel: Szabó L.

Oldalak

Új hozzászólás

Plain text

 • A HTML jelölők használata nem megengedett.
 • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
 • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy élő látogató vagy robot szeretne-e belépni.
zapper csukló elektróda
8 255 Ft

Dr Zapper csukló elektróda: csuklóra csatolt elektródák. Használatuk során a kéz szabadon marad. Hátránya, hogy csak kisebb feszültséggel használható a bőrsérülések elkerülése érdekében.

zapper fogelektróda
15 240 Ft

Dr Zapper fogelektróda: a készüléken beállított program szerinti frekvenciával mágneses impulzusokat bocsát ki. Hatótávolsága 1-2cm. Helyi kezelésekre alkalmazható. Olyan területek is kezelhetők, amelyek a normal zappereléssel nem, vagy kisebb hatékonysággal érhetők el. Ilyenek például a fogtömések alatti területek.

Dr Zapper kézelektróda
10 160 Ft

A Dr Zapper készülék tartozéka. Csak akkor szükséges megvásárolni, ha az eredeti tönkremegy, ugyanis a Dr Zapperrel szállítunk egy készletet belőle.

Az elektróda orvosi acélból készül. A két végén fekete műanyag dugóval. Az egyik végén RCA csatlakozóval. Masszív, könnyen tisztítható kivitel.

A feltüntetett ár két darab elektródára és egy kábelre vonatkozik.  

Dr Zapper lábelektróda
15 240 Ft

Dr Zapper láb elektróda. Csak akkor kell külön megvásárolni, ha az eredeti tönkremegy, ugyanis a Dr Zapper készülékkel alapfelszereltségben szállítunk egyet.

Az elektróda orvosi acélból készül, amelyet egy rétegelt falapra szerelünk. Ez a felépítés elszigeteli a fémlapot a talajtól, így nem fázik rajta a lábunk hosszabb kezelések közben sem.

Az ár a szükséges csatlakoztató kábelt is tartalmazza.