Ajánlás

Wellness Otthon hírek

Hírek a Wellness Otthon életéből.

Aktuális tanfolyamainkról itt olvashat.

hullámmasszázs kezelés

A Wellness Otthonban elérhetővé vált gépi kompressziós eljárás lényege, hogy a páciens végtagjaira, illetve testére speciálisan kialakított, légkamrákból álló kezelő egységeket, applikátorokat helyezünk fel. Az applikátor szabályozottan vezérelt, egymás után felfúvódó légkamrái egy computer vezérelt, folyamatosan váltakozó hullámmasszázs effektust idéznek   elő. A felfúvódó kamrák által előidézett kellemes hullámmasszázs hatására a teljes nyirokfolyadék keringés, a vénás keringés, és az izomzat mikrocirkulációja egyaránt javul.

Schüssler-sók

2013. évben is szervezünk Pécsett Schüssler-sók a mindennapokban címmel tanfolyamot laikusoknak és terapeutáknak.

Tanfolyam részletei:

Tanfolyami oktató: Mihályi Mónika - természetgyógyász

A tanfolyam díja: 25.000ft (jegyzet, arcdiagnosztika CD)

A tanfolyam  végén a hallgatókkal tesztet írunk, amelyet megbeszélünk.

A tanfolyam sikeres elvégzéséről a TEGY Egyesület által kiállított oklevelet kapnak  a hallgatók (www.tegye.com)

Tanfolyam időpontja:  megfelelő létszám esetén közösen egyeztetett időpontban

Jelentkezni lehet: Mihályi  Mónikánál   06(30)4139430,   analizis.info@gmail.com

Tanfolyam helyszíne: Pécs, Wellness Otthon – Alternatív Gyógycentrum, Földes Ferenc utca 1.

TEGYE

A Természetes Gyógymódok Kollégiuma és Szabadegyeteme Budapest, Debrecen, Szeged és Hévíz mellett Pécsett is elindítja 3 éves, főiskolai színvonalú TERMÉSZETES GYÓGYMÓDOK TANÁCSADÓ program akkreditált természetgyógyász felnőtt képzését, mindazok számára, akik a természetes gyógymódok, tudatos egészségmegőrzés, a holisztikus szemléletű gyógyítás iránt érdeklődnek.

Új zapper készülék

Elkészült és forgalomba hoztuk a Dr Zapper új verzióját. Az új verzió tudását tekintve megegyezik az elődjével. Viszont az új készülék robosztusabb, masszívabb. A meghibásodásnak esélyét jelentősen sikerült csökkenteni.

Változtatások

Joalis Referencia Centrum

Elnyertük a Joalis Referencia Centrum címet. Ezzel az ország 3 Joalis Referencia Centrumának egyike lettünk. Mint Referencia Centrum hivatalos képzéseket végzünk leendő Joalis tanácsadók részére és a továbbiakban is forgalmazzuk kis és nagykereskedelemben is a Joalis készítményeket.

Dr Zapper készülék

Elkészült és mától megrendelhető a Dr. Zapper frekvenciagenerátor készülék, amellyel zapper terápiát lehet végezni. Véleményünk szerint jelenleg Magyarországon ennél sokoldalúbb és többféle kezelést, szolgáltatást nyújtó készülék nem kapható. Otthoni és természetgyógyász stúdiókban történő alkalmazása egyaránt ajánlható. Lábelektródával együtt szállítjuk.

Részletesebb információ.

joalis kereskedelmi központ

Idén áprilistól Joalis kereskedelmi központ lettünk. Nálunk közvetlenül beszerezhető a Joalis készítmények teljes kínálata, valamint a terapeuták és munkatársak részére szükséges felszerelések, mérőműszer és szoftverek.

Az emberi szervezet irányított és ellenőrzött méregtelenítése elméleti tanfolyamra nálunk jelentkezni lehet, a gyakorlati képzéseket pedig mi végzzük.

Feliratkozás RSS - Wellness Otthon hírek csatornájára