Ajánlás

Joalis

Joalis

Joalis

A cseh JOALIS s.r.o. nevű cég 1999-ben alakult meg. A társaság, - megalapításának kezdetétől - a korszerű és természetes alapokon nyugvó orvosi irányzat megalapítója és hirdetője - Dr. Josef Jonáš úr kutatásai alapján előállított természetes alapú és egyedülálló készítmények gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.

Miben egyedülállóak a Joalis készítmények?

A Joalis készítmények tisztán természetes alapú termékek, melyek egy egyedülálló gyártási tecnológia, az ún. HDTx-technology útján készülnek. Ez egy olyan technológia, melynek segítségével információ-hordozóba, azaz közönséges élelmiszerekbe lehet elmenteni a toxinokról szóló spektrális információkat. Ezen információk felismerésével a szervezet aktiválja önmaga védekező rendszerét és az érintett toxint így önerőből választja ki önmagából. A Joalis készítmények második lényeges összetevőinek a növények és egyéb aktív anyagok minősülnek.

A Joalis készítmények tehát nem juttatnak a szervezetbe semmiféle mesterséges vegyi anyagot, és önmagukban sem távolítanak el toxinokat – csupán olyan információkat szolgáltatnak a szervezetnek, hogy az önmaga szabadulhasson meg a toxinoktól, mégpedig a saját természetes, öngyógyító képességeinek a felhasználásával.

A készítmények JOALIS, ABELIA, JOALIS-HELP, BIOHARMONI elnevezésű védett márkanevek alatt kerülnek forgalomba.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Joalis csatornájára