Ajánlás

Webáruház információk

Szállítás és garancia

Az átvétel módja

Termékeinket a DPD futárszolgálattal, utánvéttel szállítjuk el Önnek a DPD aktuális díjszabásának megfelelő díjon. A futárszolgálat díja a számlán is szerepelni fog. Ha a megrendelt termékek mérete és mennyisége ezt lehetővé teszi, akkor olcsóbb szállítási módot választunk, akár másik szolgáltatót igénybe véve, pénztárcája kímélése érdekében.

A termék várható megérkezése

Szállítási mód Megrendeléskor minden termék raktáron van Megrendeléskor nincs minden termék raktáron
DPD futárszolgálat Megrendelést követő 2-3. munkanap. Termékenként változóan 2-3 hét.
Posta Megrendelést követő 3-4. munkanap. Termékenként változóan 2-3 hét.

Áruházunkban nyomon követheti rendelései állapotát.

Szavatosság

Az élelmiszer és táplálék kiegészítő termékekre jellegüknél fogva garanciát nem vállalunk. A szavatossági idejük is függ a termék típusától. Egyes termékek, amelyek esetében a szavatosági idő már a gyártáskor is viszonylag rövid megeshet, hogy a termék az átvételt követően már csak néhány hétig szavatos. Más esetekben (pl. táplálék kiegészítők esetében) a szavatossági idő akár még néhány év is lehet az átvétel után.

Minden esetben törekszünk arra, hogy a lehető legfrissebb, így leghosszab szavatossági idejű termékeket szállítsuk Önnek. Csak olyan terméket szállítunk, amely szavatossági idejének a fele még nem járt le (2 hónapnál rövidebb szavatossági idejű termékek esetén) vagy a maradék szavatossági idő még legalább két hónap (3 hónapnál hosszabb szavatossági idejű termékeknél).

Garancia

Garancia köteles termékek esetében a törvény által előírt garanciát biztosítjuk ügyfeleink részére.

A webáruházakra vonatkozó jogszabályoknak megfelelően Önnek lehetősége van az átvételt követő a vonatkozó jogszabályban meghatározott napon (jelenleg 2014.06.15. 14 naptári nap) belül a megrendelt terméket sértetlenül, indoklás nélkül visszaküldeni. Ebben az esetben a termék árát visszatérítjük az Ön részére. Táplálék kiegészítő és élelmiszer termékek természetesen csak bontatlan csomagolásban küldhetők vissza. Egyéb termékek esetében is meg kell lennie a termék minden alkotórészének sértetlen állapotban. Visszaküldés, vagy az átvételtől elállás esetén az (oda-vissza) szállítási költség minden esetben Önt terheli.

Az áruház kezelése

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Áruházunk kezelése és a regisztráció intuitív és magától értetődő. Ha Ön használt már webáruházat, akkor akár tovább se olvassa ezt a szöveget. Ebben az esetben minden teljesen egyértelmű lesz.

Ha idegenkedik az áruház használatától, de szeretne rendelni termékeinkből, akkor azt egy egyszerű e-mailben is megteheti a kapcsolatfelvétel lapon. Ha így tesz, akkor kérjük pontosan adja meg, hogy mely termékekből hány darabot rendel, milyen szállítási címre kéri a szállítást, milyen címre legyen kiállítva a számla és milyen telefonszámon érjük el Önt.

Böngészés

Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek egy átmeneti tárolóba kerülnek, s ha Ön regisztrálja magát adatai megadásával ezen cikkek azonnal megrendelhetőek, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat. A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A fő oldal jobb szélén található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kap. Itt választhat a termékek közül, és eljuthat a termékek részletes információs oldalaira, amelyen már fénykép és részletes leírás is található.  A terméket a kosarába a "Kosárba" feliratú gomb megnyomásával helyezheti. A kosarának tartalmát mutató ablak alatt elhelyezett fizetés linkre kattintva jut el azokra a képernyőkre, ahol adatainak megadásával véglegesítheti megrendelését.

Rendelés

Érvényes rendelést Ön regisztráció nélkül is feladhat. Természetesen a szállítási és számlázási adatait ebben az esetben is meg kell adnia. Ha regisztrál, akkor rendszerünk megjegyzi a megadott címeket és legközelebb belépés után elegendő ha választ saját címlistájából. Ha idegenkedik az áruház használatától, akkor kapcsolat űrlapunkon e-mailben is rendelhet.  Ebben az esetben kérjük nagyon pontosan adja meg a termék adatait és a címadatokat is, mert anélkül nem fogjok tudni megrendelését teljesíteni. Ebben az esetben mindig adjon meg telefonszámot is, hogy probléma esetén egyeztetni tudjunk és ellenőrizhessük a megrendelés helyességét.

Adatkezelés

Ha ön regisztrál oldalunkon, vagy a webáruházban rendel, akkor meg kell adnia néhány adatát, amely szükséges a rendelés teljesítéséhez. Ezeket az adatokat tároljuk és kezeljük. Az adatokat senki részére nem szolgáltatjuk ki, azokat csak a webáruházat üzemeltetők láthatják, leszámítva a jogszabályban előírt eseteket. Ha Ön megszünteti regisztrációját, vagy ezt kéri tőlünk, akkor adatait töröljük a nyilvántartásból.