Ajánlás

dōTerra

dōTerra

dōTerra

A dōTerra története

A 2008 ta vaszán egy csoport egészségügyi és üzlet i szakember, akik már személyes tapasztalatokkal rendelkeztek az esszenciális olajok életminőségjavító hatásairól, összegyűltek azzal a közös elhatározással, hogy a tanúsított tiszta terápiás minőségű (CPTG) esszenciális olajokat megmutassák a világnak. Valami
különlegeset akartak létrehozni, ami minden ember számára újdonság, kezdve azoktól, akik nem ismerik az esszenciális olajokat azokig, akiket a terület a szakembereinek tart.

Néhány meghatározó kérdést tettek fel maguknak – „Mi lenne, ha felkínálnánk a világnak egy új és hatékony egészségmegőrző alternatívát?” „ Mi lenne, ha ezt az új
típusú egészségmegőrző programot az esszenciális olajok használatára alapozva tehetnénk meg?” „Mi lenne, ha az olajoknak egy magasabb minőségét tudnánk előállítani, tesztelni és gyártani, amelyek tisztábbak és hatékonyabbak lennének, mint bármely más, a jelenlegi piacon elérhető olaj?” „ Mi lenne, ha mi a legprofesszionálisabb
módon tudnánk kórházakkal, orvosokkal, terapeutákkal és tanácsadókkal társulni annak érdekében, hogy az esszenciális olajok egészségre gyakorolt hatását a leghitelesebben ismertethessük meg a világgal?”

Arra a következtetésre jutottak, hogy hasonló szenvedéllyel és elképzeléssel rendelkező munkatársakkal együtt, kemény munkával és elkötelezettséggel létre tudják hozni az esszenciális olajok új generációját. Ezzel a meggyőződéssel létrehoztak egy céget és dōTERRA-nak nevezték el, ami egy latin kifejezésből származik, jelentése “a föld
ajándéka”. A dōTERRA első ajánlata 25 önálló olajból és 10 olajkeverékből 2008. április 25-én jelent meg a piacon, kivívva az esszenciális olaj szakértők és a lelkes fogyasztók elismerését. Ők voltak azok, akik elsőként tapasztalták meg a dōTERRA olajok rendkívüli minőségét és ismerték fel azok kiemelkedő terápiás jelentőségét.

A cég hatalmas növekedést tapasztalt meg már a kezdetektől fogva, ezért a dōTERRA folyamatosan vezet be új egészségmegőrző termékeket és szélesíti a kínálatát az esszenciális olajokból.

A dōTerra termékekről

A dōTerra termékeit nem áruljuk ezen a websiteon a webáruházunkban. Ha ki szeretné próbálni őket, akkot látogasson el a külön erre a célra szolgáló webáruházunkba.
doTerra webáruház.

Ha a dōTerra termékekről magyar nyelven szeretne részletes információkat kapni, akkor a következő websiteunkat ajánljuk:
doTerra.wopecs.hu (magyar nyelvű információk).

A dōTerra készítményeket rendelőnket meglátogatva is beszerezheti. Itt arra is lehetősége van, hogy egy kifejezetten a dōTerra termékekhez fejlesztett készülékkel meghatározzuk mely esszenciális olajokra van szüksége a szervezetének.

Miért ajánljuk a dōTerra termékeket

Röviden; mert meggyőződtünk róla, hogy a kiváló, sőt kiemelkedő minőségü esszenciális olajok és az olajokon alapuló egyéb termékek (kozmetikumok, tisztító szerek) minden lehetséges káros mellékhatástól mentesen képesek gyorsan és hatékonyan segíteni a mindennapok egészségügyi és egyéb háztartási problémáin. A doTerra szlogenjének megfelelően mi is azt ajánljuk; Légy a család orvosa! Emellett ezeknek a termékeknek az élvezeti értéke is (masszázsolajként, párologtatva) is kiemelkedik a mezőnyből. Tegyen velük egy próbát és Önt is meggyőzik a termékek ebben biztosak vagyunk.

a dōTerra termékei rendelkeznek egyedül CPTG minősítéssel a világon. Ez leegyszerűsítve azt jelenti, hogy ezek a legmegbízhatóbbak, legtisztábbak és leghatásosabbak a világon a jelenleg gyártott esszenciális olajok között.

Bővebb információ

A dōTerra cégről és termékekről rengeteg információ érhető el, szerencsére most már magyar nyelven is. Azt javasoljuk a fenti linkeken túl kezdje ezzel a katalógussal az ismerkedést. Ha kérdése van, hívjon minket bátran.
dōTerra termékkatalógus

Feliratkozás RSS - dōTerra csatornájára