Ajánlás

Gyógymódok

Gyógyítási, kezelési módok bemutatása

megelőzés

 A méregtelenítés ezen típusa elsősorban olyan emberek számára ajánlott, akik már átestek az alapvető méregtelenítő kúrákon, megszabadultak az egészségügyi nehézségeik döntő többségétől és a legkülönfélébb civilizációs betegségek elkerülése végett pedig egész évben szeretnék magukat, megelőző jelleggel méregteleníteni. A korábbi években szerzett gyakorlati tapasztalatok alapján már ismert, hogy az egészéves méregtelenítésnek, milyen csodálatos, megelőző hatása van.

méregtelenítés

A legtöbb ún. civilizációs megbetegedés hátterében a toxinok, azaz a mérgek állnak.

 Amennyiben a megbetegedést kiváltó mérget a szervezetből sikerül eltávolítani, anélkül, hogy a szövetszerkezet visszafordíthatatlan módon károsodna, úgy az emberi szervezet már maga is képes megbirkózni a betegséggel.
Ez az alapgondolat egyszerű, de óriási jelentőséggel bír.

A méregtelenítés olyan eljárás, amely az okot, azaz a megbetegedés gyökereit tárja fel és szünteti meg, az egészség és vitalitás érdekében.

joalis candid

Szeszalapú komplex készítmények

Ezek a készítmények szakember irányítása mellett alkalmazhatók.

Joalis KOMPLEX - szabad toxinok elleni kezelésre

Ezen komplex készítmények emberi szervezetre gyakorolt hatása világszerte egyedülállónak számít. Étrend kiegészítőként használatosak, és mint ilyeneknek nincs semmiféle negatív hatásuk a szervezetre amennyiben mértékkel alkalmazzák őket. A készítmények kombinálhatók más készítményekkel és vitaminokkal. A készítmények hatékonysága egyrészt az alkalmazott gyógynövényekben található aktív elemekben, másrészt pedig abban az egyedülálló módszerben rejlik, amely a belső tartalmat a szó szoros értelmében hordozóként alkalmazza.

acid

Az Új Biológia legegyszerűbben megfogalmazva azt állítja, hogy a legtöbb betegség mögött egyetlen alapvető ok rejlik, ez pedig nem más, mint a test elsavasodása.

enzim

Az emberi fajnak legalább a fele beteg. Biológiai értelemben nincs is olyan ember, aki a szokásos étrend és életvitel mellett tökéletesen egészséges volna. Még a magukat fittnek érző fiatal emberek is szenvednek valamilyen egészségkárosodástól.

Amikor fiatalok vagyunk, a belsőleg, magunk termelte enzimek sejtmegújító hatásának köszönhetően szépek vagyunk, üdék és energikusak. A test-saját enzimjeink támogatják a gyors regenerálódást és többnyire segítenek kivédeni a súlyos betegségeket is. De korunk előrehaladtával belső enzimjeink kifogynak. Enzimpotenciálunk nagy részét meggondolatlanul elpazaroljuk életünk során. Az a szokás, hogy az ételt megfőzzük és vegyi anyagokkal feldolgozva esszük, valamint az alkohol, kábítószerek és az egészségtelen ételek fogyasztása hatalmas mennyiségű enzimet von el a véges készletből.

Dr. Edward Howell, biokémikus és táplálkozás-kutató szerint az ember tovább és egészségesebben élhetne, ha jobban ügyelne értékes test-saját enzimjeire.

Feliratkozás RSS - Gyógymódok csatornájára