Ajánlás

Állapotfelmérések

Állapotfelmérő szolgáltatásaink

biorezonanciás állapotfelmérés
Ár: 
6 500 Ft

Mottó: "A méreganyagoktól megszabadított testnek nincs miért megadnia magát a betegségekkel szemben. Ez egy igen egyszerű gondolat, de jelentősége óriási."

Dr. Josef Jonáš

Gyakran szokott Ön fáradt lenni, különösebb ok nélkül? Allergia, fejfájás, vagy éppen emésztési problémák tünetei gyötrik Önt, esetleg nőgyógyászati panaszai vannak? Gyakran szokott beteg lenni? Miközben önmaga nem érzi jól magát, a háziorvosa mégis azt állítja, hogy Ön egészséges? Ebben az esetben Ön a legjobb helyen van!

A Dr. Josef Jonáš cseh professzor módszere szerinti irányított és ellenőrzött méregtelenítés, a testi és lelki nehézségeket okozó toxinok eltávolításával foglalkozik. Az egészségi problémák okait a jelen módszer tehát az emberi szervezet, különféle típusú toxinok általi terheltségben látja. A méregterheltség konkrét típusának kimérése, a Salvia nevű, elektro-akupunkturás mérőműszerrel történik, mely a német Dr. Reinhold Voll feltalálása alapján készült. A mérés eredményének függvényében a mérést végző terapeuta az Önnek legmegfelelőbb Joalis készítményeket ajánlja. Ezek a készítmények segítenek abban, hogy a terhelt szervezet képes legyen megszabadulni az egyes méregterheltségeitől és a szervezet megfelelő fiziológiai működésének blokkoltságától.

Jonáš doktor méregtelenítési módszere mindezeken túlmenően egy preventív, azaz megelőző módszer is egyben. A méregterheltségek pontos meghatározása még a betegség klinikai tüneteinek megjelenését megelőzően lehetővé teszi a kockázati tényezők időbeni megfogását. A Joalis készítmények segítségével ezután megújítható a szervezet természetes belső egyensúlya.

A kb. 60 perces vizsgálat teljesen fájdalommentes. A mérés során információt kapunk a különböző szervek, szervrendszerek állapotáról: az immunrendszer működéséről, a különböző szervek toxin terheléséről, az egyes szervkörökben lévő mikrobális gócok jelenlétéről, a különböző kórokozókról (baktériumok, vírusok, gombák, paraziták), az élettelen toxinokról (nehézfém, oltóanyag, atibiotikum, vegyi anyag, radioaktív elemek, pszichés toxinok: stressz és érzelem, anyagcsere toxinok: kazein, mucin, purin, glutén), vitaminokról és ásványi anyagokról, enzimekről, hormonokról, stb..

A Salvia mérőműszer képességeit kihasználva mérni tudjuk a különböző problémák kezelésére önnek személy szerint legalkalmasabb természetes készítményeket is.

A készüléket a DanTek s.r.o. Praha 4 gyártja. Magyarországi beszállítója a Body Centrum Hungary Kft. (1119 Budapest Pajkos u. 10.)

Ár: 
5500 Ft

A MAGNETSPACE Testelemző készülék egy olyan programot tartalmaz, amivel a pillanatnyi egészségi állapotunkat mérhetjük fel. A készülék integrálja az orvostudományt, a bioinformatikát, az elektronikát és egyéb tudományokat. Elméleti alapja a kvantumfizika és gyógyászat. A készülék felhasználja a legmodernebb elektronikai technikákat annak érdekében, hogy elemzésre felmérje és összegyűjtse a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit. A felmérés alapján a tesztelő a tesztelt egészségi és energetikai állapotáról kap egy képet.

NES terápia
Ár: 
5 500 Ft

NES terápia az emberi bio-tér (az energia és információs mezők összessége) kutatásainak eredményeként jött létre. A NES terápia tudományos modelljében a test egy fizikai, kémiai, emocionális, mentális, energetikai és emlékezeti mező kombinációja, melyben mind a hat aspektus egyaránt fontos és kölcsönhatásban áll egymással. A hat mezőt a „human body-field” (Emberi testmező, HBF) foglalja magában és irányítja. A NES mérés során, egy scannelés történik, ami nagyon egyszerű. Néhány másodperc alatt 150 teszt fut le, melynek eredményeiről könnyen érthető, tömör jelentést kapunk az alábbi tartalommal:

  • A fő szervrendszerek állapota
  • Az információ áramlás blokkjai
  • Anyagcsere folyamatok
  • Táplálkozás
  • Érzékenység a környezeti toxinokra, ártalmakra
  • Érzelmek
  • Izom és csontrendszer
  • Teljes térelemzés (geopatikus, polaritás, föld, mágneses)
vörösvértest
Ár: 
5 500 Ft

A sötét-látóteres ultramikroszkóppal végzett élő vércsepp analízis rendszerint igen mély benyomást gyakorol a páciensekre. Nem véletlenül, hiszen az érintettek saját szemükkel láthatják egy számítógép monitoron a vérük élő, mozgó alkotórészeit és a kimutatható esetleges elváltozásokat. Ezt követően pedig a terápia hatását egyrészt közérzetükön észlelhetik, másrészt saját szemükkel ellenőrizhetik egy későbbi vércseppanalízis alkalmával. Az élővércsepp-analízis segítségével lehetővé válik egyes betegségekre utaló tendenciák, bizonyos zavarok és elváltozások megfigyelése az „élő vérben”, mielőtt még a konkrét betegség kialakulna.

A vizsgálatokat a Wellness Otthonban Pécsett végezzük. A hosszú ideig tartó várakozások megelőzése érdekében a vizsgálatra előzetesen, telefonon be kell jelentkezni és pontos időpontot kell egyeztetni.

Feliratkozás RSS - Állapotfelmérések csatornájára