Ajánlás

Kezelések

A Wellness Otthonban igénybe vehető kezelések

Hullámmasszázs készülék
Ár: 
2000Ft / 30 perc (Bérlettel olcsóbb)

A mai modern kor mozgáshiányos  életmódja, az ülő munkavégzés, de ugyan úgy a folyamatos állással járó munkakörök párosulva a túlsúlyhoz vezető  egészségtelen táplálkozással és egyéb, a  szervezetet terhelő tényezőkkel, a vénás-  és nyirokkeringési rendszerek  működésének gyengüléséhez vezethetnek.
Esztétikai oldalról ez a szervezet  méreganyagokkal való telítődéséhez, a jól  ismert cellulit problémák  súlyosbodásához, pangó folyadékok  megjelenéséhez, gyengülő  immunrendszerhez vezet, melyek előzetes  figyelmeztető jelei egy súlyosbodó és  kezelésre szoruló egészségügyi állapotnak.
A Doctor Life hullámmasszázs berendezések gyártója, a Daesung Maref vállalat 1986 óta a világ vezető szakembereinek bevonásával fejleszt és gyárt nyomásterápiás berendezéseket. Mára szakterületének vezető gyártójává vált.

jin-jang
Ár: 
2 000 Ft/alkalom

A test- és fülakupresszúra, moxaterápia, köpölyözés és gyertyázás mindegyike ősi gyógyítási mód. A Wellness Otthonban ezeket a gyógyítási, megelőzési módokat Mihályi Mónika természetgyógyász akupresszőr végzi, aki mindegyik fenti gyógymód alkalmazására állami vizsgával rendelkezik.

Ezek az ősi gyógymódok az öt elem tanán, a meridiánok tanán, a Yin és Yang ismeretén és több ezer év hagyományán alapulnak.

dr zapper
Ár: 
2 000 Ft/alkalom

 Dr. Hulda Regerh Clark: Meggyógyulhatsz című kétkötetes könyve alapján:

A betegségek nagyon nagy százalékát részben vagy egészen a különböző paraziták megtelepedése okozza a szervezetünkben. A Zapper kezelés (zapperelés) az egyik leghatékonyabb szelíd (mellékhatásoktól mentes) módja a vírusoktól, baktériumoktól, gombáktól, mételyektől és egyéb parazitáktól való megszabadulásnak. A készülék működési elve több neves tudós (Royal Raymond Rife, Dr. Hulda Regehr Clark , Bob Beck, Prioré Antoine, Nikola Tesla) munkájának gyümölcse.

Minden élő organizmus kisugároz valamilyen saját fajtájára jellemző frekvenciát. Ha ezzel, vagy egy ehhez közeli a frekvenciával besugározzuk a mikroorganizmust, akkor annak sejtfala a rezonancia jelensége miatt felhasad, az organizmus elpusztul.

Dr. Hulda Regehr Clark Meggyógyulhatsz című könyve a Zapper technológia használatáról és az egyes betegségek okairól írt könyve megrendelhető üzletünkben.

CEMMED - TRIOMED kezelés
Ár: 
2 000 Ft/alkalom

A CEMMED társaság - a Triomed, a Triomed Compact és a Harmonizátor készülékek kifejlesztője - élenjáró az egészségi állapotot megőrző termékeket gyártó orosz piacon. Olyan újgenerációs gyógyászati, valamint a betegség utáni rehabilitációt segítő egészség-technológiát fejleszt, gyárt és forgalmaz, mely az egész családnak szól. Ez határozza meg a társaság fejlődési stratégiáját.

A készülékek működésének alapja az ún. mm-es hullámok alkalmazása, mely EMF- hatást valósít meg (extrém magas frekvencia). A kezelés során használt készülék képes ráhangolódni az adott ember bioritmusára, biomezejére.

Klinikai megfigyelések és vizsgálatok sora igazolja, hogy a mm-es hullám terápia kiemelkedő hatékonysággal alkalmazható több betegség esetén. A Triomed készülék segítségével megóvható az egészség, megelőzhető a betegségek kialakulása, mivel a készülékkel történő kezelés során felére vagy akár harmadára csökkenthető a betegségek rehabilitációjára szánt idő. A mm-es hullámok hatására a sejtek felveszik az egészséges rezgéseket és elindulnak az öngyógyítás útján.

A kezelés a fennálló problémától függően 8-14 alkalom, mely napi szintű kezeléseket jelent (a hétvégék szabadok). Minden kezelésnél strukturált vizet készítünk, melyet a következő napi kezelésig kell elfogyasztani.

A kezeléseket orosz orvosok által összeállított receptúra alapján végezzük.

jáde masszázságy
Ár: 
350Ft / 20 perc (bérlettel kedvezmény)

A meleg jade kövek végighaladnak a gerinc vonalában és az akupresszúrás pontoknál időnként megállva ellazítják az izmokat, miközben az egészséges test rezgését sugározzák a beteg testrészek felé, így beindítják a szervezet öngyógyító folyamatait. A készülék használata rendkívül kellemes (szemben más hasonló készülékekkel), gyakorlatilag mindenkinek ajánlható betegségmegelőzés, egészség helyreállítás céljából. Hatását a Chi-gép kezelés tovább fokozza.

Feliratkozás RSS - Kezelések csatornájára