Ajánlás

Supherb

Supherb

Supherb

A Supherb Cég:
Ambrosia Supherb Izrael vezető vállalata a vitaminok, ásványi anyagok és táplálék kiegészítők területén. 1986-ban alapították és immár több mint 20 éve a táplálék kiegészítők fejlesztésére, gyártására és értékesítésére szakosodott.
A Supherb kutatás és fejlesztés szakértők és kutatóintézetek együttműködésével történik. A termékekről szóló kutatási eredmények rendszeresen jelennek meg szakmai lapokban.

Termékek:
A Supherb cég által gyártott táplálék kiegészítők a legmagasabb minőségű gyártási eljárással készülnek a legmagasabb minőségű alapanyagokból a különböző egészségügyi problémák kezelésére és megelőzésére.

Gyártás és minőség:
A Supherb gyár a tudomány jelenlegi állása szerinti modern, 2400 m2  alapterületű létesítmény Nazarethben. Komplex készítményekre specializálódott - bevonatos tabletták, gyógynövény és lágyzselatin kapszulák illetve szirupok. A gyár mikrobiológiai és kémiai laboratóriummal rendelkezik, beleértve HPLC és fejlesztő laboratóriumokat is. A Supherb gyárban található még 13 ’tiszta szoba’,  gyógyszerészeti gyártási színvonalú hőmérséklet és levegőszabályozóval. A Supherb vállalat szigorú minőségellenőrzési tesztrendszert és felülvizsgálást működtet a legújabb gyártási folyamat és a magas minőségű alapanyagok kiválasztásának részeként, míg a termék a polca kerül.

Feliratkozás RSS - Supherb csatornájára