Ajánlás

Matuzalem

Matuzalem

Matuzalem

A MATUZALEM-re jellemző tulajdonságok

A készítmény aktív összetevőjének kémiai összetétele: növényi eredetű flavonoid komplex, elsősorban katekinok, leukoantocyanidinok, kyanidinok, és általánosan 3,5 flavon-diol derivátum. Ezek az ősi flavonoid molekulák a növényekben fotoszintézis útján keletkeznek és a növényi anyagcsere melléktermékei. A növényekben folyadék formájában vannak jelen, feladatuk a növény külső és belső ártalmaktól való védelme.

Ezen a komplexumok a készítményben monotól oligomér formákig vannak jelen. Fellelhetők többek közt a zöld és fekete tealevelekben, valamint a piros szőlő magjában. Molekula tömegük 2000-5000 dalton között van és forgás/grammonként 1018 - 1022 párosítatlan elektronnal rendelkeznek. Tulajdonságukra alapvetően a kifogó kategória jellemző, de a befogó és a kioltó hatás is megtalálható.

A hatóanyag előállítása EP 1999935267.7 szám alatt szabadalmaztatott (név, gyártástechnológia, molekula) nanotechnológiával történik. Az oldat töménysége az élettani folyamatokhoz igazodik.

A készítmény legnagyobb előnye, hogy a szervezet működéséhez elengedhetetlenül szükséges, a szervezet által előállított „L” típusú, balraforgó szabadgyököket (mivel a molekulák balra forognak) nem semlegesítik.
Feliratkozás RSS - Matuzalem csatornájára