Ajánlás

Alakformálás és terápia

A Wellness Otthon alakformáló és terápiás kezelései.

Hullámmasszázs készülék
Ár: 
2000Ft / 30 perc (Bérlettel olcsóbb)

A mai modern kor mozgáshiányos  életmódja, az ülő munkavégzés, de ugyan úgy a folyamatos állással járó munkakörök párosulva a túlsúlyhoz vezető  egészségtelen táplálkozással és egyéb, a  szervezetet terhelő tényezőkkel, a vénás-  és nyirokkeringési rendszerek  működésének gyengüléséhez vezethetnek.
Esztétikai oldalról ez a szervezet  méreganyagokkal való telítődéséhez, a jól  ismert cellulit problémák  súlyosbodásához, pangó folyadékok  megjelenéséhez, gyengülő  immunrendszerhez vezet, melyek előzetes  figyelmeztető jelei egy súlyosbodó és  kezelésre szoruló egészségügyi állapotnak.
A Doctor Life hullámmasszázs berendezések gyártója, a Daesung Maref vállalat 1986 óta a világ vezető szakembereinek bevonásával fejleszt és gyárt nyomásterápiás berendezéseket. Mára szakterületének vezető gyártójává vált.

CEMMED - TRIOMED kezelés
Ár: 
2 000 Ft/alkalom

A CEMMED társaság - a Triomed, a Triomed Compact és a Harmonizátor készülékek kifejlesztője - élenjáró az egészségi állapotot megőrző termékeket gyártó orosz piacon. Olyan újgenerációs gyógyászati, valamint a betegség utáni rehabilitációt segítő egészség-technológiát fejleszt, gyárt és forgalmaz, mely az egész családnak szól. Ez határozza meg a társaság fejlődési stratégiáját.

A készülékek működésének alapja az ún. mm-es hullámok alkalmazása, mely EMF- hatást valósít meg (extrém magas frekvencia). A kezelés során használt készülék képes ráhangolódni az adott ember bioritmusára, biomezejére.

Klinikai megfigyelések és vizsgálatok sora igazolja, hogy a mm-es hullám terápia kiemelkedő hatékonysággal alkalmazható több betegség esetén. A Triomed készülék segítségével megóvható az egészség, megelőzhető a betegségek kialakulása, mivel a készülékkel történő kezelés során felére vagy akár harmadára csökkenthető a betegségek rehabilitációjára szánt idő. A mm-es hullámok hatására a sejtek felveszik az egészséges rezgéseket és elindulnak az öngyógyítás útján.

A kezelés a fennálló problémától függően 8-14 alkalom, mely napi szintű kezeléseket jelent (a hétvégék szabadok). Minden kezelésnél strukturált vizet készítünk, melyet a következő napi kezelésig kell elfogyasztani.

A kezeléseket orosz orvosok által összeállított receptúra alapján végezzük.

Feliratkozás RSS - Alakformálás és terápia csatornájára