Ajánlás

CEMMED - Harmonizátor CGI

CEMMED - Harmonizátor CGI
173 990 Ft

Megfigyelések igazolták, hogy a Harmonizátor alkalmazása következtében a vegetatív idegrendszer szimpatikus és paraszimpatikus összetevője között helyreáll az egyensúly, valamint megnövekszik a szervezet neurohumorális aktivitása. A Harmonizátor „CGI” megelőzi a szimpato-adrenalin rendszer legyengülését és a krónikus stressz állapotának – mint a szervezet nem adekvát reakciójának - kifejlődését.

Harmonizátor „CGI” továbbá

segít megelőzni a betegségek kialakulását,

erősíti a nem-specifikus immunrendszert,

növeli a teljesítőképességet,

csökkenti a fáradtságérzést,

ellenállóbbá tesz a stressz ellen,

megszünteti az álmatlanságot, és ami fontos - javítja az alvás minőségét,

a szervezetet adaptálja a környezethez, a technogén civilizációhoz, csökkenti annak káros hatásait,   

rendelkezik egy fantasztikus tulajdonsággal: helyreállítja az ember biomezőjét (auráját) és a sejtek genetikai emlékezetét.

A Harmonizátor „CGI” három programban dolgozik:

       1.program – HARMÓNIA

A harmónia az objektumok közötti optimális viszony a rendszerben. A harmónia a szinkronizációnak köszönhetően jön létre. A szinkronizáció egy energetikailag optimális működési mód a dinamikus rendszereken belül, mely az egység és ellenálló képesség állapotát biztosítja. A szervezet egy bonyolultan összeállított „szimfonikus” zenekar, aminek teljes összhangban kell játszania, kizárva a hamis szólamokat.

A Harmónia programban azok az alacsony frekvenciájú modulációk kapcsolódnak be, melyek a vegetatív idegrendszer két részét – a szimpatikus és paraszimpatikus rendszert, valamint a jobb és bal agyfélteke kapcsolatát harmonizálják.

A Harmónia program segítségével javul az agyi kapacitás és fejlődik az intuíció.Az egyéni belső összhang megteremtése után javul a környezettel való kapcsolat. Ennek egyik következménye a párkapcsolatok, családon belüli kapcsolatok, munkahelyi viszonyok javulása.

 Helyreáll az ember bioenergetikai alapszerkezete.

 Növekszik a környezet káros hatásaival szemben az általános ellenálló képesség, a szervezet funkcionális tartaléka.

 Ajánlatos napi 1-2 alkalommal alkalmazni ezt a programot.

 A terhelés növekedése esetében, valamint negatív technogén hatásoknak kitett területeken napi 3-4 alkalommal is alkalmazhatjuk.

2.program – STRESSZOLDÓ

Olyan alacsony frekvenciájú moduláció kerül alkalmazásra, mely a szervezet stressz-limitálására irányul.

Segít a szervezetnek adekvát módon reagálni bármilyen stresszokozóra. A reakció folyamata normális esetben a következőképpen zajlik:

- felismerés,

- a reakciók „indítása”,

- aktív reakció – elégséges, nem túlzott megnyilvánulása,

- a probléma feldolgozása (a stresszhormon inaktivációja).

A Stresszoldó program alkalmazása esetén kitörlődik a stressz emléke, növekszik a szervezet ellenálló képessége ez ellen a tényező ellen.

Erős pszicho-emocionális terhelés esetében ajánlott.

3.program – EGÉSZSÉG

Ebben a programban a háttér rezonancia sugárzás (HRS) kerül alkalmazásra, mely lényege a különböző fertőző tényezők, vírusok, baktériumok, gombák, valamint sérült sejtek elektromágneses kisugárzásának elnyomása.

A betegségek, sérülések kialakulásának oka az ember és környezete közötti ellentmondás.

Hála az egyéni ráhangolódás lehetőségének, melyet az új technológia lehetővé tett, helyreáll az egyensúly és a megértés az „ember - környező világ” rendszerben, minek köszönhetően sokkal gyorsabban következik be a gyógyulása a már meglévő betegségeknek, egyúttal megelőzve az elkövetkezendők kialakulását.

A Gyógyító program segítségével HRS-terápiát végezhetünk - a szervezetet a saját rezgéseivel kezeljük. Ennek érdekében vigyük a lehető legközelebb a Harmonizátor négyszögletes „ablakát” az objektumhoz és kapcsoljuk be a 3. programot. Ha akkut esetben, sérülések alkalmával készítünk „felírást” (pld. a sérült felületről), a Harmonizátort hagyjuk a program lejártáig (15 percig) azon a helyen, ahonnan az információt (a betegség elektromágneses fotokópiáját) rögzítettük. A kezelést ismételjük meg félóránként.

A Gyógyító program segítségével „rögzíthetjük” az egyik objektum információját, és átvihetjük egy információ hordozóra. Ennek érdekében a Harmonizátort a négyszögletes ablakával vigyük minél közelebb az objektumhoz, kapcsoljuk be a 3.programot, majd 30sec után állítsuk meg.

Az információ vízre való átvitele érdekében a Harmonizátor négyszögletes ablakát (a rajta lévő információval együtt) vigyük közel a vékonyfalú pohárhoz 1 percig úgy, hogy az ablak a víz szintje alatt legyen. Ajánlott tiszta víz felhasználása, adalékok nélkül. A pohár fala ne legyen vastagabb 2mm-nél.

Lehetséges a víz EMF-hullámokkal való megdolgozása (strukturálása). Ezt az 1. Harmónia programmal végezzük 1 percen át vékony (max. 2mm.) falú üvegen keresztül, vagy a vízfelülethez közel tartva.

Az EMF-hullámokkal megdolgozott (strukturált) vízből vagy az információval „feltöltött” vízből igyunk néhány kortyot rögtön, még mielőtt átöntenénk vagy hosszabb ideig őriznénk.

A fertőző betegségek megelőzése érdekében napi 1-2 alkalommal. a Harmonizátor CGI kontaktus nélküli alkalmazása ajánlott úgy egyénileg, mint kollektívákban.

Akkut megbetegedések és stressz alkalmával ajánlott a kontaktus általi kezelés. 


 

 

Kiegészítő információk

Termék képek
CEMMED - Harmonizátor üzemmódok
Vélemények
Írja le véleményét a termékről, ha kipróbálta!

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy élő látogató vagy robot szeretne-e belépni.